Green Wash-logó

Green Wash

Tel.: +36 20 35 44 000

Fonyékony védőfólia

Folyékony vedőfólia

Nanotechnológia

Nanotechnológia

Galéria

Galéria

Szolgáltatásaink

Külső tisztítás:

Külső tisztításnál speciális kezelést végzünk a gépkocsin, amely eltávolítja a szennyeződést és ugyanakkor egy wax réteget is felvisz, amely megvédi és vízhatlanná teszi a felületet, új ragyogást adva a fényezésnek. A műanyag részeket speciális termékekkel kezeljük, amelytől visszanyerik eredeti színüket és fényüket, valamint megvédi őket a külső klímahatásoktól. Az ablaküvegeknél egy exkluzív tisztítószert használunk, amely javítja az átlátszóságot. A kerékabroncsok speciális ápoló terméke eltávolítja a hozzátapadt szennyeződéseket, és páratlan ragyogást biztosít.

Belső tisztítás:

A belső tisztítást aprólékosan, profi módon és alaposan végezzük. Minden anyagot kefével és olyan termékekkel kezelünk, amely a kezelendő anyaghoz való (bőr, műanyag, vinil, stb.). Eltávolítjuk a legeldugottabb helyeken levő szennyeződéseket is a keretekből, ajtókból, rácsokról, stb. Minden termékünk antisztatikus hatású, amely megakadályozza, hogy szennyeződés könnyen a felülethez tapadjon, így az ügyfél hosszabb ideig élvezheti gépkocsija tisztaságát. Végezetül alaposan, profi módon kiporszívózzuk a szőnyegeket, az üléseket és a csomagtartót abban az esetben, ha az ügyfél 50 méteren belül tud elektromos dugaljat biztosítani.

Kárpit, szőnyegek és tető:

Mielőtt ezt az exkluzív és kényes szolgáltatást elvégeznénk, először tesztelni kell a színt és a szövetet, hogy meg lehessen határozni a tisztítás módját és a használandó terméket. Ez a szolgáltatás csupán 2% nedvességtartalmat hagy a kárpitban. A bőr kárpit esetén speciális termékeket és tisztítószereket használunk, valamint ápoló és hidratáló kezeléseket, amelyek meghosszabbítják annak élettartamát és segítenek a sérülések elkerülésében.

Lámpabúra polírozás:

Új szolgáltatásunk a megmattult, besárgult lámpabúrák polírozása.

Kezelés előtt
Utána

Polírozás, waxolás:

Vállaljuk gépkocsija gépi polírozását, kézi vagy gépi waxolását. Ezen tevékenységeket kizárólag prémium minőségű termékekkel végezzük, melyekkel garantált a látványos végeredmény.